Bij Paula Monaghan Interiors worden alle interieurs en furntiture packages persoonlijk voor iedere klant samengesteld. Uiteraard kunt u dit geheel overlaten aan onze ervaren interieur styliste, maar hoe leuk is het om samen met uw Nederlands sprekende adviseuse een interieur samen te stellen dat past bij uw stijlvoorkeur, persoonlijke wensen en uw budget.

Heel belangrijk voor ons daarom is te weten naar welke stijl uw voorkeur uitgaat. De vraag ‘welke woonstijl spreekt u het meeste aan’ zal 9 van de 10 clienten beantwoorden met “Modern”. Dit is natuurlijk een vrij relatief begrip, wat voor de een modern is, is voor de ander meer een klassieke of landelijke stijl.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de meest gebruikte stijlen. Deze zijn bedoelt als handleiding.  Wellicht spreken verschillende elementen uit diverse stijlen u aan? Laat u adviseren door onze styliste omtrent het ‘mix en matchen’.  Zit uw woonstijl er niet bij, laat het ons dan weten of email ons uw persoonlijke ‘mood board’. (Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Pinterest gebruiken). Uw styliste zal dan gebaseerd hierop een ontwerp of suggesties voor u samenstellen, maar zij kan u uiteraard ook verrassende ideeen laten zien op het gebied van de laatste trends die passen bij uw stijl.

LANDELIJK

Bij een landelijke interieur stijl wordt veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen (hout, linnen) en neutrale kleuren.

SCANDIC

In een Scandinavisch interieur vind je zachte contouren, rustige (pastel) kleuren en natuurlijke materialen.

INDUSTRIEEL

Bij een Industriele stijl moet je denken aan een stoere en robuste inrichting, veelal met metaal accenten.

GLAM

Voor een glamoureuze stijl wordt gebruikt gemaakt van rijke stoffen en materialen voor een elegante en luxueuse uitstraling.

BOHO

Een Bohemien stijl inrichting met etnische en mediterraanse invloeden.

SHABBY CHIQUE/VINTAGE

Shabby Chique / Vintage stijl – zachte kleurstellingen en ‘washed look’ materialen.

URBAN MODERN

Een ‘Urban / Modern’ interieur kenmerkt zich door strakke lijnen  veelal aangevuld met vintage design elementen.